Samsung-IT
Tom, 22.11.2010 15:04
Ahojte, bol uz dakdo na pohovore v Samsungu-Galanta na poziciu programatora. Teraz hladaju pre C#, Java, PHP - dufam ze to nechcu v jednej osobe:D Ako to tam prebieha. Predpokladam uvod povinne tanecky v Aj a druhe kolo daco naprogramovat ci nakodit na rychlo. Vdaka
Kamil, 22.11.2010 15:07
Re Tom: pokial viem, a to mam od viacerych ludi co pracovali tam pracovali, Samsung plati velmi slabo.
Tom, 22.11.2010 15:12
Re Kamil:
Kamil, som absolvent co si navyberam, C#/NET - pokrocili. 3 mesiace som sa flakal po EU s rodinych dovodov musim byt teraz na SVK. Tu je to tak nemas 5 rox prax ako programator tak sa ti ani neozveme. Posles nejake refrencie, z HR si to nikto nepozre.
Skor mi ide o to, ako tam prebieha pohovor. Komusi na kvalitarsku poziciu dali postavat s papiera co najvyssiu vezicku bez lepidla. Fakt na taketo kraviny nemam chut. Celkovo som znechuteny z pristupu firiem na SVK.
Rozmyslal som aj od Accenture, ale tym tiez skor ide aby si chodil v obleku, mal cert od MS a dobre lustil sudoku = ich psychotesty :D
momo, 30.03.2011 09:04
Re Tom:Majte rozum , prosím Vás . Zamestnať sa v Samsungu - radšej zostať doma. Správajú sa tam k luďom ako k špinavým handrám , urážky a ponižovanie , stresy a psychycký nátlak na neustále nadčasy , soboty , ak neprídeš nasledujú vyhrážky , clý den na Teba kričí nejaký dement čo sa pchá vedeniu do zadku, jednoducho ázijský podnik, je to hanba republiky , že dovolí u nás takéto podniky a hanba ludí že so sebou nechajú takto zametať.Jednoducho sú to otrokári
pepo, 27.04.2011 09:47
Re momo:
Ano máš pravdu . Tí šik...... ku..... tlačia na slovenských lídruv a tí sa pchajú do r..... proste šikan , teror panika.... teraz asi 40 agentúrnych dalo výpoveĎ po tom čo dostali oneskorené výplaty akeď videli tie sumi - ako podpora......jednoducho či sa asi dohodli , neprišli do roboty , museli rozpustiť jednu linku a ludí porozdelovať na ostatné linky kde chýbali . Takto treba s nimi jednať.Treba mať svoju hrdosť.
mione, 30.03.2011 18:35
Re momo: Hľadajte si prácu vo firmách zo západnej Európy a na projektoch pre západnú Európy. Kultúra práce je tam úplne iná ako u šikmookých, aj keď nie je na úrovni materskej firmy, kde si ich odborári poriadne vycvičili. A najlepšie mať z materskej krajiny aj manažéra, potom je radosť pracovať. Viem o čom hovorím.
Pedro, 31.03.2011 10:55
Re mione: Presne tak kompletny suhlas. Manazer je velmi podstatny, a je velmi uzitocne ak je manazer z materskej krajiny. Na Slovensku je maximalne vidiet, kde je problem v zahranicnych spolocnostiach. Hlavne je to o slovenskych (ne)manazeroch. Pristup je hold pristup.
pomocnik v domacnosti, 24.11.2010 22:42
Re Tom: no tak si kup traktor, vyber rolu a or (non alebo) .. znechuteny nemozes byt na Slovensku, ku.wa .. teda pokial nie si triezvy :)
Tom, 27.11.2010 18:32
Re pomocnik v domacnosti:
WTF? ked nemas nic konstruktivna povedat, tak mlc :P
pomocnik v domacnosti, 16.04.2011 12:42
Re Tom: pripada ti toto ako konstruktivne ? "Fakt na taketo kraviny nemam chut. Celkovo som znechuteny z pristupu firiem na SVK. " .. bedakanie este nikomu nepomohlo ! (znechutenie nie je ziadna motivacia) Okrem toho ak si absolvent, tak nemyslim si, ze mas dostatok skusenosti hodnotit obsah pohovorov. Aj na banalnych ulohach dokazu overit tvoje schopnosti a predovsetkym charakter. A ak sa ti nejaka uloha zda absurdna alebo zbytocna, tak potom, je to problem - IT je v byznyse casto krat o tom prekonat podobne prekazky - idealne s usmevom. PS "tak mlc" je tiez chybna reakcia.