Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / Skola a IT

Skola a IT

310, 11.12.2008 14:21

Re ratracik: Ja mam spravenu BC v ZA na Riadeni a informatike. Podla mna fain zaklady, ale odporucam nastudovat si aj veci dnesnej doby. Programujem cca 16, mam 26, titul mi je v podstate naprd, jedine ze niekomu povie ze mam dake vedomosti z VS, ale vacsinou si vas spolocnost dobre otuka, hlavne ak ide o pozicie ktore vrcholove. podstatna je prax a pristup ku rieseniu problemov a druhy kamen je analytika, konzultacie a komunikacia v anglickom jazyku pripadne nemeckom a obcas sa najde ponuka aj s rustinou. cca takyto mam pohlad na to. titul ing by sa mi sikol, ale neviem ci si este nejdem pri tomto tempe cas na riesenie teoretickych veci. Vela zdaru zelam!

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

1,288s