Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / Skola a IT

Skola a IT

Bystrik Jurina, 26.01.2010 20:15

Re Robo: Dobra VS ti da minimalne nahlad na veci, na ktore by si sa ako samouk nepozrel a ktore ta casto ani prax nenauci. Tieto veci nemusia byt hned prakticky vyuzitelne, no casto ti davaju urcity nadhlad na problem. Dobra skola ta nauci vidiet rozne analogie, spajat si suvislosti, vyslovovat hypotezy a nasledne ich overovat.Nauci ta pracovat s dostupnymi informaciami, triedit ich, overovat ich. Myslim si, ze po 5 rokoch praktickych skusenosti bude clovek s praxou oproti sikovnemu vysokoskolakovi zvyhodneny len minimalne, nakolko v danej dobe mu budu veci, ktore sa naucil pred 4 rokmi castokrat na nic, nakolko technologie sa velmi rychlo menia. Vysokoskolak naproti tomu bude mat skusenosti minimalne s niekolkymi programovacimi jazykmi(statickymi, dynamickymi, OOP aj funkcionalnymi), bude mat znalosti beznych algoritmov a datovych struktur, principov fungovania PC a operacnych systemov, formalnych jazykov a automatov atd...Bude mat skratka ovela vacsi prehlad a bude ovela lepsie pripraveny riesit tazke prakticke problemy(po ziskani urcitych praktickych skusenosti) Sam viem, co hovorim. Som studentom denneho studia a popritom aj part-time pracujem. Keby som iba pracoval, tak by som sa mnohe veci z praxe nenaucil a mal by som znacne "tunelove videnie" na problemy.

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,336s