Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / Hospodarska informatika

Hospodarska informatika

newo, 26.03.2009 22:41

Re Mathew: no ja shodou okolnosti tiez mam v plane ist studovat hospodarsku informatiku, ale do blavy na ekonomicku a este je tu rozdiel, ze ja teraz studujem informatiku na FRI v ziline a do blavy si idem spravit ing. Nemyslim si ze by nemal sancu sa stat programatorom, ono ked si vsimnes tak v ponukach na programatorske pozicie beru ludi, ktory maju len strednu a dakedy aj bez maturity, ono dost zalezi co ten clovek vie a ci sa tomu venuje, ono aj ked dokonci skolu informatiky, tak vela krat nic nevie, musi sa to proste ucit sam, rozhodnut sa comu sa chce venovat, co ho bavi, a zohanat materialy, ucit sa, vela programovat a potom by nemal byt az taky problem sa zamestnat ako programator. Ja napriklad som sa rozhodol, ze budem programovat v C#, v skole sme to nebrali a ucim sa to sam, este to moc neovladam, ale tak celkom ma to bavi. V skole som uz programoval aj v Pascale, C, Oracle, Delphi a neviem v com, ale zeby viem nieco poriadne si nemyslim, ved dany jazyk sa zvikne preberat tak jeden, prinajlepsom dva semestre, a potom sa ide na ine, no ako sa to da pamatat po tom ked skoncis skolu. A na hospodarsku informatiku idem preto lebo mam pocit, ze to nie je az taka narocna skola, myslim, ze by som to mal v pohode zvladnut, ak mam dobre informacie, tak tam je 5 predmetov za semester aj s volitelnymi, takze zostane vela casu na samostudium C# a samozrejme vacsie pracovne prilezitosti su v blave pre studentov programatorov ako v ziline

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

1,380s