Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / Hospodarska informatika

Hospodarska informatika

penicilin, 04.06.2010 13:19

Re newo: rozhodujuci vplyv pri vybere uchadzacov o miesto maju ich ziskane referencie a aktualne know how - iste skola zvucneho moze mat isty vplyv .. ale podla mojho nazoru marginalny. Ak by som bol vo veku po skonceni strednej, tak idem najskor na 2-3 roky robit pracu, ktora ma bavi a az potom studovat vysoku skolu, lebo predsa len ziskas isty rozhlad. Co sa tyka publikovanych clankov ako je henten, pokial tieto data nebudu zbierane samotnymi vysokymi skolami, tak ich hodnota je pre mna minimalne otazna. Co sa tyka vyberu technologie, alebo dokonca programovacieho jazyka .. nad tym som vobec pocas vysokoskolskeho studia ja nepremyslal (popri skole som realizoval vlastne zakazky a tym som si profiloval referencie) lebo ked skolu skoncis, tak mozaika technologii bude odlisna. Vysoka skola pokial mas to stastie, ze tam stretnes dobrych lektorov, ti da isty (a dolezity) nadhlad a trening. Prakticke skusenosti skor nie ako ano.

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,180s