Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / T-Systems - IT Akademia /IT farm/ - skusenosti

T-Systems - IT Akademia /IT farm/ - skusenosti

Erik, 30.10.2007 13:04

Re Tomas: cau Tomas, dikes za reakciu. S t-systems sme uz aj nastartovali komunikaciu. Niekedy v januari by som sa mal zucastnit pohovoru, pravdepodobne nebudem reagovat na konkretnu poziciu, zatial som to pochopil tak, ze na zaklade pohovoru sa rozhodne kde by som tak mohol zacat pracovat. V mojom pripade by som it-academy mohol preskocit, aspon dufam ze to takto dopadne :) Neviem co ma na pohovore caka, akurat viem ze prebieha v ang. jazyku. Ze robim v jednom z ich hlavnych oborov, nie som si celkom isty, lebo pokial viem tak oni robia iba spravu/dohlad servrov, aplikacii, databaz - a tu teda nemam skoro ziadne skusenosti :( - ale ako som pisal, neni problem sa naucit cokolvek pokial clovek dostane prilezitost.
*
my tu sedime v jednom velkom openspace spolu s oddelenim xDSL (dohlad DSLAMov + riesenie aDSLiek), potom sme my (ATM, FR, IPTV) no a IP kde sa staraju o CISCO. Boli v plane aj skolenia na cisca pre nas, ale nejak z toho zislo - skoda - takze tiez nemam skusenosti.
Ale inak, mam radost ze v KE je to cim dalej tym lepsie :), najvyssi cas sa vratit...

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,532s