Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / T-Systems - IT Akademia /IT farm/ - skusenosti

T-Systems - IT Akademia /IT farm/ - skusenosti

Lubo, 18.11.2011 10:12

Akurat som dosiel z testingu a :D to vravi za vsetko. Anglina pohodka trebalo len dobre precitat hlavne ten suvisly text. Ale IT test:D niektore otazky som len pozeral ze dobre:D Rozdieli medzi odpovedami boli minimalne a vyber si. Dokonca aj konkretne prikazy ake by si dal do commandu ci uz windows alebo linux ale aj zakladne veci. Na to aky boli ludia ze boli baby ktore asi z it vedeli velky prd max zapnut pc a anglina ich asi drzala nad vodou. Potom chalani co boli do it asi blazni sa mi zdalo a potom ludia co chcu good flek a snazia sa preto nieco spravit a nesedia len doma a neplacu.

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,468s