Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / T-Systems - IT Akademia /IT farm/ - skusenosti

T-Systems - IT Akademia /IT farm/ - skusenosti

Erik, 06.08.2007 02:46

Re vannate:
Dakujem za povzbudive slova. Ten monitoring pre t-com/t-mobile - to bude urcite nieco podobne, neviem sice nakolko tam vyuzivaju este ATMku, ale to je jedno, clovek sa nauci cokolvek pokial sa k tomu dostane. Ked som nastupoval tu kde pracujem, nemal som o ATMke a ostatnych veciach, na ktore davame pozor ani sajnu. Mam ukoncenu iba obchodnu akademiu, ale stale ma tahalo IT a nastastie v Prahe som dostal prilezitost v takej oblasti aj pracovat. Co sa tyka cudzich jazykov, nie je to nic moc, v AJ som schopny sa dorozumiet - ale urcite to nie je business fluent, ako sa vyzaduje.
Ale ako pisal vannate, za skusku nic nedam. Podla aktualnych pozicii by som to asi skusal na IT Operatora, aj ked urcite by ma zaujimali aj pozicie win/app/alebo aj sap admin, ale tam nemam skoro ziadne skusenosti. Mozno casom, ak by bol v ramci firmy priestor a budem vediet toho viac.
Myslel som ze sa tu snad niekto ozve kto tam absolvoval IT akademiu/pracuje, ale asi bude najlepsie sa obratit priamo na t-systems.

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,480s