Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / T-Systems - IT Akademia /IT farm/ - skusenosti

T-Systems - IT Akademia /IT farm/ - skusenosti

Tuomas, 18.05.2008 10:16

Mam aj zopar otazok na niekoho kto uz absolvoval IT FARM a vie o com to je. Absolvoval som pohovor a prijali ma. To etse nieje ziaden uspech pretoze som pocul ze beru kazdeho co ma ruky a nohy:) Ide o to ze v prilohe k zmluve je aj dost vazna priloha ktora hovori o tom ze neuspesne testy na konci IT FARM vedu k zaplateniu nemalej ciastky cca 80 000sk. Takze momentalne som v stave tazkeho rozhodovania ci vobec tuto ponuku za danych podmienok prijat. Verim si ze IT FARM zvladnem, napriek tomu nemozem vylucit neuspech. S anglictinou nemam problem a kurz mi moze len pomoct vylepsit moje znalosti. Co sa tyka IT a konkretne LINUXU tam som uplny zaciatocnik. Takze rad by som vedel ako IT Farm prebieha, ci su ludia ktori to vzdali uz pocas IT Farm, ci je to vobec mozne vzdat, resp. ake su sankcie zato.
Danke schon

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,512s