Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / brigada cez agentúru gabriel...

brigada cez agentúru gabriel...

viki 24, 17.04.2011 21:30

Prosím vás zháňam brigádu na leto pre študentky strednej školy a našla som brigádu cez agentúru Gabriel do rakúska a švajčiarska na farmo, potrebujem vedieť či tam už niekto bol a pozná túto agentúru....

..... prosím súrne.....

reagovať    poslať známemu

zabiak, 24.04.2011 14:31

Re viki 24: ja som ich tiez nasiel, ale nepaci sa mi ze vyberaju doprecu poplatok za registraciu.

pedro, 02.06.2011 09:42

Re viki 24: nic neplatte zavadzaju ludi! keby som ich dostatl pod ruky by inak videli

vivienn, 04.06.2011 18:06

Re viki 24: agentúra Gabriel je PODVOD.Vyberú poplatky a prácu nesprostredkujú.Poplatky odmietajú vrátiť a na moju žiadosť o vrátenie poplatku nereagujú.oklamali veľa ľudí a chystame sa podať hromadné trestné oznamenie za podvod.

oklamana, 18.11.2011 18:41

Re vivienn: Ja som uz na nich podala trestne oznamenie,nech mi vratia aspon tych 600e co zikasovali za nic.

vivienn, 19.11.2011 15:22

Re oklamana: Vrátil už Piskor niekomu peniaze?Ja som mu zaplatila 250 € a zatial mi vrátil 150€.Dobre som sa pobavila,ked mi zavolala pani Piskorová,že ja som sa tak s Piskorom dohodla,ale ja o takej dohode nič neviem.Potom mi navrhla,či by mi nestačilo 50€,lebo oni sú v sračkách a nemajú peniaze.Drzosť týchto ľudí nemá hraníc.Nakoniec by sme ich chudáčikov,ktorí okradli kopec ľudí,mali ešte aj ľutovať? Pdávajte trestné oznámenia,inak sa k svojím peniazom nedostanete.

katka, 13.10.2011 10:35

Re vivienn: Kedy sa chystate?? podat to trestne oznamenie? lebo mam pocite ze my sme im tiez naleteli...nas okradli o 175 euro...akoze nam vobec nedodasju pracu? nic z gtoho nebude?

saxo, 09.11.2011 00:10

Re katka: kurva fix, všetci tu píšete to je sice dobré, ale, prečo ich stále podporujú www stránky? klikneš najdeš podvod a nenajdeš na neho reakciu pritom su na stejnej stránke so stejnými klúčovými slovami? servery sa tešia návštevnosti a diskusii ako aj ja že som teraz tu. fizli vyondený len merajú rýchlosť a všetky doterajšie vlády serú na občana a nechávajú podvodníkov krásne odrbávať, aj to asi začnem, to nemá chybu. už to mám aj premyslené.

feko feko.milan(at)gmail.com, 25.11.2011 17:52

Re saxo: snažil som sa čím skor nájsť si prácu, nepreveril som si toho parazita a prišiel som o200eur! podal som trestné oznámenie... myslím si však, že to bude ,,ako to na Slovensku býva!,, keby sa však zopár z nás vychytilo a urobilo z neho invalida, ďalšich ,,podnikavcoch,, by takéto podnikanie prešlo! nechápem, kde je kontrola- mne to pripomína nebankovky!!!

mifo, 18.10.2011 01:13

Re katka: ja tiez som prisiel o 200eur. ma vyznam ist na policiu?

Zdenka, 21.11.2011 19:27

Re mifo: ahoj mifo,aj ja som oklamaná ale rozhodnutá,nenechať to len tak.má výzam ísť na políciu.je dôležité,aby sme sa pospájali a podali hromadné trestné oznámenie.už s nimi treba narobiť poriadky.z jednotlivca si nerobia nič,ale,keď nás bude viac,viac to aj zaváži.

jekko, 28.11.2011 13:43

Re Zdenka: zdenka skus ma kontaktovat cez email jekko@azet.sk kvoli hromadnemu podaniu trest. oznamenia...

katka, 27.11.2011 19:36

Re Zdenka: Ahoj Zdenka, ak sa bude podávať hromadne trestne oznamenie, tak pocitaj aj s nami...okej? moj email : katajinka.katka@gmail.com

vivienn, 21.11.2011 20:19

Re Zdenka: treba podať trestné oznámenie,aj jednotlivo,tých oznámení je podaných už viac.

Zdenka, 22.11.2011 21:03

Re vivienn: ja to oznámenie podám,len som dostala takú informáciu,že ako jednotlivec,vzhľadom na výšku sumy,považuje sa to ako priestupok,hoci to bol od začiatku podvod,ale hromadné podanie sa už považuje za trestný čin,lebo spoločná suma je už podstatne vyššia.Preto by som sa rada k niekomu,prípadne k viacerým pripojila.Ja som tomu podvodníkovy povedala,že to budem riešiť trestným oznámením,ale s ním to ani nepohlo,tak si myslím,hromadná žaloba by zavážila viac.Som veľmi nahnevaná a nemienim to nechať len tak.

katka, 28.11.2011 17:46

Re Zdenka: cau Zdenka, kedy to podavate to trestne oznamenie??..pretoze ak by sme sa aspon 10-20 ludi dali dokopy...tak ja nemam problem to napisat lem by mi musel akzdy z vas presne napisat co a ako...to bolo s tym nemenovanym pánom piskorom...cize cim skor, tym lepsie

vivienn, 23.11.2011 15:43

Re Zdenka: Ale,neboj sa pohlo,pán Piskor si dobre rozmyslí,či peniaze vráti,alebo pôjde sedieť za podvod.Aj kedˇje pravda,že bez chrbtovej kosti je.

katka, 27.11.2011 19:44

Re vivienn: nech sa páči..ja nepíšm len sem...ale ja aj konám ...ZOBUDTE SA!
http://www.ta3.com/clanok/4636/dalsia-podvodna-pracovna-agentura.html
http://korzar.sme.sk/c/6153973/chceli-pracovat-vo-viedni-agentura-ich-oklamala.html
ešte budu dve...takze nech sa paci hlaste sa...a dufam, ze trestne oznamenie podate vsetci a hromadne...

jekko, 28.11.2011 02:38

Re katka: katka tak ja sa chystam tiez podat trestne oznamenie, skoda ze sa nevieme spojit viaceri... ja som si zistil ze tie peniaze co som poslal sli na ucet klaudia lakatosova, pohronsky ruskov. snazil som sa kontaktovat ale marne. jedna banda... kontaktne info na mna jekko@azet.sk

katka, 26.10.2011 15:46

Re mifo: stále to má význam..keď od každého vezme po 200 euro, veď jemu netreba nič viac...aa nikto nebude o ne bojovať?? tak to bude robiť dalej a dalej...ja sa ho nebojím! TAK SA NEBOJTE ANI VY!!!!!

danda, 15.10.2011 11:51

Re katka: LUDIA NENECHAJTE SA OKLAMAT PREBOHA ZIADNYMI HAJZLAMI ,,,,SKORO SOM SA NECHALA NACHYTAT !!!!!!!!!! DOBRE,ZE SOM SI NAJSKOR POZRELA V GOOGLI DISKUSIU.....POZOR NA VSETKY AGENTURY KTORE NIESU ZNAME A OVERENE !!!!!!!

vivienn, 14.10.2011 16:10

Re katka: Prácu určite nebudeš mať.Ja som zaplatila 250 € a po dlhom naťahovaní mi Piskor vrátil 150 €, prečo mi vrátil o 100€ menej som sa nedozvedela.

mifo, 18.10.2011 01:10

Re vivienn: no krasa, takze som lahsi 0 200eur a praca v cokoladovni nikde, co s tym dalej, oplati sa ist na policiu? tak tebe aspon vratil 150eur,

megy, 19.10.2011 23:37

Re mifo: Ahojte ja som tiež chcela isť do Viedni do čokoladovni ale odradili
ma tie poplatky 200+200 eur.Poslali mi aj papiere na podpis a ich živnostensky list ako ukažku že maju ale v registri je napisane že živnosť bola zrušena tak ako môžu podnikať?Tak mam po radosti aj po praci.

katka katajinka.katka(at)gmail.com, 26.10.2011 15:44

NO MOJÍ ZLATÍ...CHCEM VAšE ADRESY..VšETKY DOKUMENTY...A PRIPRAVTE SA IDEME NA NEHO POSAŤ TRESTNÉ OZNÁMENIE!!!!DOSŤ BOLO TOHO! sa konečne zobudte! VY NECHCETE SVOJE PENIAZE SPAT? LEBO JA ÁNO!!!...takze moja emailova adresa je tam...posielajte mena adresy trvale bidliska...pojde do lochu!! ja som na tie peniaze, čo on ma doslova o ne okradol, musela drieť na farme v Nemecku...takže sú to moje peniaze a ja ich chcem späť!!!!

jekko, 12.11.2011 15:32

Re katka: ahoj, ja som bol tiez podvedeny, okradol ma o 200eur, ako mam konat dalej, bola si ho udat na policii? myslis ze je to na nieco dobre ked tolko vela ludi okradol a stale inzeruje a okrada?

Príspevok vymazaný, 15.10.2011 11:54

Autor príspevku porušil kódex diskusného fóra, príspevok bol vymazaný.

saxo, 09.11.2011 00:20

Re Príspevok vymazaný: haha jaký kodex? na vašej stránke majú podvodníci nebičko a vy tu apelujeje na nejaký kodex? veď vy vlastne naplňate podstatu tr. činu pokračovania napomáhaniu podvodom. ty admin kodex

martina, 04.10.2011 21:50

Re vivienn: ahoj,ským ste tam komunikovali? máme podozrenie na nejaké podvody a tiež planujeme žalobu, trebalo by to neico hromadne.

katka, 13.10.2011 10:53

Re martina: martina, aj vy ste nalaeteli? ci ako to?..lebo my mame odist 19.10.2011 do Rakuska do tych rychlych obcerstveni...aa komunikovala som z pánom Piskurom..dajte dakto vediet , ze co jak? s tou hromadnou zalobou...je mi to jedno ja chcem svoje peniaze spat

mifo, 18.10.2011 12:00

Re katka: potom daj vediet ako to dopadlo, ze ci si 19.10. odisla ako si mala

katka, 26.10.2011 15:49

Re mifo: nikam sme neodišli...som doma a bojujem o moje a kamaratkine penaize!!! ja vás všetkých prosím!!!bojujme o svoje peniaze!

vivienn, 14.10.2011 16:16

Re katka: Chcieť môžeš,ale od Piskora tie peniaze veľmi ťažko dostaneš,je to grázel,ale nevzdávaj to.Mne sa niečo podarilo z neho vytlcť aj ked nie všetko.

evita, 19.10.2011 21:20

Re vivienn: Som rada ze skor ako som zaplatila som si to tu pekne precitala... aj mne vyvolava pan Piskor ci idem no 6zmysel ma odhovaral a uz aj viem preco.. Dakujem vam

HAMKA, 19.09.2011 15:59

Re vivienn: DOBRE RANO LUDIA MAJITEL HOC JAKEJ TAKEJTO AGENTURI SI ODVAS NEMOZE DOPREDU ZIADAT ZIADNE PENIAZE AK ZIADA JE TO PODVOD VASA BLBOST ZE STE ZAPLATILI

Príspevok vymazaný, 09.11.2011 00:27

Autor príspevku porušil kódex diskusného fóra, príspevok bol vymazaný.

oliver oli1.alex1(at)gmail.com, 05.09.2011 22:12

Re vivienn: tí podvodníci sa nezastavia pred ničím, chce to koordinovaný postup. Napíšte na uvedenú internetovú adresu, podáme hromadnú žalobu!

Stanislav, 05.09.2011 21:50

Re vivienn: Ahoj, reagoval som na pracavoviedni-cukrovar, termín nástupu 29.9.11, 5 dní predom bolo potrebné uhradiť 200 e za školenie vo Viedni a cestu autobusom z BA do Wien, 27. som sám zavolal tam (Kramarčík Ján Ing.) ten mi povedal, že sa to ruší (že mu telefonovali-rušiaci doklad nemá, ani nevie preukázať !-podvod !, že mi pošlú 2 náhrady, nezobral som ani jednu, odmieta vrátiť peniaze. Cukrovar bol podvod, vidím reálne Holandsko a Anglicko, tam však nechcem ísť. Potom som našiel web agentury gabriel, tý sa od neho dištancujú, aj keď v sprostredkovateľskej zmluve je uvedená v spolupráci s Agentúrou Word, IČO 32727372 Gercenova 13, 851 01 BA (Kramarčík). Odstupujem , právne idem vymáhať!

miriam, 07.09.2011 11:02

Re Stanislav: Ahoj, myslím, že nič s tým nezískate.Minulý mesiac som sa nechala presne takto nachytať.Mala som ísť do cukrovaru do Viedne, peniaze som poslala a cesta sa nekonala :)samé výhovorky.Je to podvodník a peniaze už nedostane, presne ako ja.Polícia vám nepomôže, lebo ani nevieme ako sa v skutočnosti volá.Podala som trestné oznámenie, ale keďže neviem kto to naozaj je, tak len na neznámeho páchateľa..... držím palce

carmen, 29.08.2011 11:39

Re vivienn: no myslím že patrím do klubu oklamaných prečo potom majú na úvode stránky písané o tom že nejaký pán sa vydáva za ich agentúru je to celé komplot?

vivienn, 30.08.2011 20:00

Re carmen: Je to celé vymyslené,klamali od samého začiatku a aj takýmto spôsobom sa to snažili zakrývať.Piskor mi písal také hlúposti.že on nevedel kto je Belko.Nevedel to pokial okrádali ľudí spolu,ale ked Belko okradol aj jeho,tak naráz to už vie.

tody, 06.06.2011 17:04

Re vivienn:
Ahoj mozes mi napisat podrobnosti na mail. Rada by som sa pripojila k oznameniu na agenturu Gabriel. andreakratochvilova@centrum.sk

driver, 07.06.2011 01:45

Re viki 24: agentura gabriel su podvodnici a nas hlupy stat takych to podvodnikov podporure aby okradali chudobnych ludi nikomu nic nevybavia iba si mastia vrecka za registracie a sprostredkovatelske poplatky ktore vyberaju vopred co je protizakonne ale to nikto nevidi napriklad si tuknite do googlu MARTIN BELKO odrbal tolko ludi ze je az zazrak ze ho este nikto nedal dole radim vam neplatte im nic a stazujte sa na nich kde sa len da len okradaju ludi ktory su v nudzi a naletia na ponuku prace zaplatia a nikdy pracu nedostanu trestne oznamenie na nich aj mna tahaju za nos uz 3 mesiace

Lucie, 15.06.2011 14:09

Ahoj..takže včera jsem tam volala, nikdo se mi do teď neozval...takže jsem se naštvala a volala přímo do sítě hotelů Grupoplayasola nikdo o agentuře nevi, nikdo ji nezná a nikdo o nás neví, takže jsem šla rovnou na policii, kde to nahlášené je. S vedením hotelu jsem se domluvila následovně, vše jsem jim sepsala a poslala, včetně mé smlouvy a pokud oni potvrdí, že opravdu o agentuře ani o nás neslašeli, tak to jde na kriminálku. Pokud někdo bude chtít, tak mi napište i svůj kontakt, at pána zničíme a v nejlepším případě ať se nám vrátí peníze :) takže tak mějte....jak se opět něco dozvím ozvu se!!!

carmen, 29.08.2011 11:41

Re Lucie: no takže sa hlásim tiež nás oklamali

igor/arbeiter igorjulko(at)azet.sk, 07.06.2011 11:36

Re driver: ja robim cez ich agenturu a ziaden poplatok som im neplatil,platil som len administrativny poplatok 20 eur ,
mozno ste nemali stastie,ale ja a moji dvaja priatelia,pracujeme a zarabam slusne peniaze(1700eur)
vybavyli nam aj ostatne veci ktore bi som sam nezvladol,a ak mame problem zavolam a oni riesia vsetko za nas.

saxo, 09.11.2011 00:31

Re igor/arbeiter: do prdele, čo to trepeš? jaká seriozna agentura má mail AZET?

anka, 06.11.2011 14:53

Re igor/arbeiter: Ty nepracuješ u nich ale si jeden z tých podvodníkov ty sa len vydávaš za ich zamestnanca.

katka, 13.10.2011 11:12

Re igor/arbeiter: ahoj...a isli s te cez pána piskora?ci ako?dakujem za odpoved

vivienn, 14.10.2011 16:19

Re katka: Never tomu,prácu nikomu nesprostredkovali,je to celé podvod.

Tomáš janic, 19.09.2011 15:59

Re igor/arbeiter:
dalo by sa to niak cez vas vybavit ta robota?

maja , 03.09.2011 21:37

Re igor/arbeiter:pošli kontakt, a popiš mi čo robíš cez túto agentúru, mám záujem pracovať doma

carmen, 29.08.2011 12:46

Re igor/arbeiter: že by svetlá výnimka? sranda že tomu vôbec neverím

janicka, 11.07.2011 12:25

Re igor/arbeiter: zdravim igor - vedel by si mi sprostredkovat pracu ty? za poplatok samozrejme - dostala som vypoved zo statnej spravy a mam nejake zavazky ktore sa sami nesplatia - musim von a tieto agentury...dakujem za ochotu sa aspon ozvat. neviem uz kam sa obratit. hulecjana@gmail.com

vivienn, 11.07.2011 14:09

Re janicka: Len sa neobracaj na agentúru Gabriel,ostaneš bez peňazí aj bez práce.Je to podvod.

maria, 10.06.2011 19:26

Re igor/arbeiter: keby si tu nepísal hlúposti od všetkých zobrali poplatky a ľudia sedia doma a ty pracuješ a bez poplatkov,nebud trapný

Anka , 08.06.2011 17:50

Re igor/arbeiter:
Tak to máte určite šťastie,mate to dobre.
M y sme na tom horšie.......

janicka, 11.07.2011 12:37

Re viki 24: viem, ze clovek je po takomto podvode uboleny a hlavne nahnevany a nestastny - toto nechat na policiu a znova sa postavit na nohy - volala som s jednou milou pani, ktorej cislo som nasla na diskusnom fore o praci vo svajciarsku a jedine co poradila je skusit agenturu \"pracabezhranic\" vraj jej znama sla cez nich von a chvalila. ja idem zajtra do KE k nim a potom sa ozvem ci ma tiez odrbkali. mala som pravny plan :D t.z. overit zmluvu, sprostredkovaci poplatok len so svedkom a tiez overit atd ale kamarat ma vcera schladil, ze on ked mal ist do kanady spravil to iste - vsetko osetril ako najlepsie sa v tomto state da a predsa ho okradli o 180 euriciek tak ako aj mnoho dalsich a po agenture ani chyru ani slychu a policija slovenska nahana v podstate nikoho - je to tu chore aj s nasimi pravami a povinnostami

vivienn, 11.07.2011 14:07

Re janicka: Máš pravdu,je to choré v tomto štáte.Diskusiu,ktorá bola na agentúru Gabriel z Michaloviec celú vymazali,vraj tam boli urážajúce a osočujúce príspevky asi ich tam ľudia mali chváliť za tie podvody čo napáchali.Okradli desiatky ľudí. Ak napíšeš na forum svoju vlastnú skúsenosť a varuješ ľudí,aby sa tiež nedali nachytať od podvodníkov,ktorí sa takýmto spôsobom obohacujú,tak je to osočujúce.Podvodníci na Slovensku majú zelenú,čo viac dodať.Naozaj je to choré.......

vivienn, 16.07.2011 22:21

Re vivienn: Agentúra Gabriel z Michaloviec sa opäť pokúša nalákať ľudí na prácu v zahraničí,mysliac si,že kedˇbolo vymazané diskusné forum,kde množstvo ľudí písalo o tom,ako ich podviedli,tak im ľudia naletia.Ak neviete o tom,aká táto agentúra je,tak ja vám to poviem.Neverte im,sú to podvodníci.píšu,že nevyberajú poplatky,ale oni tie peniaze pod rôznymi zámienkami od Vás vylákajú.Ak Vám budú tvrdiť,že Vám prácu zoženú,zaplatte im až z prvej výplaty,inak nebudete mať ani peniaze ani prácu.Neplatte žiadne zálohy za ubytovanie,za cestu a podobne.Oklamali už veľa ľudí a peniaze nám do dnes nevrátili.Stále len sľubujú.Ja som zaplatila ešte v apríli a teraz je už júl a peniaze stále späť nemám.

misa, 03.08.2011 19:41

Re viki 24: dobrý.potrebujem ôporadit ohladom agentury Gabriel ponukaju do cokoladovne pracu v rakusku.ide uz niekto cez nich .surne radu poprosim

bobo, 03.08.2011 23:10

Re misa: nie nič nepíš nevypisuj neposielaj je to podvod chce dopredu peniaze. Ja som mu zaslal mail a on mi za 1h zavolal aby som mu peniaze poslal a hovadiny ale už som vedel že je to podvod.

bobo, 03.08.2011 23:06

Re misa: nie nič nepíš nevipisuj neposielaj je to podvod chce dopredu peniaze. Ja som mu zaslal mail a on mi za 1h zavolal aby som mu peniaze poslal a hovadiny ale už som vedel že je to podvod.

misa, 04.08.2011 11:19

Re viki 24: dakujem-zatial nic nepytaju odomna ziadne peniaze vraj az z prveho platu .po telefonickom rozhovore zdalo sa mi ze je to seriozna a dobra agentura Gabriel.vraj treba ist do Bratislavy a tam nas vezmu do Wiedne za 20e..ale aj to ze kolký dosli na stanicu do Blavy a nikto nic nevedel o nich ze idu na pracu do Rakuska.ak maju viacej ludi preco nedaju urcitých mestách zraz a vezmu ludi tam kde potrebuju na pracovisko.pokial viem nejaky sprostriedkovateľ z Bratislavy vraj sa uz onom dost pisalo.da sa vlastne niekomu veriť alebo najlepsie si zobrať výlet do AT a pohladat si osobne .

vivienn, 05.08.2011 14:45

Re viki 24: Never agentúre Gabriel,je to celé podvod,budú ti sľubovať a nakoniec nebudeš mať ani prácu ani peniaze.Vedˇo tejto agentúre sa už toľko popísalo,že sa čudujem,že im ešte niekto naletí.

Jotty jozul(at)zoznam.sk, 09.08.2011 18:50

Re vivienn: agentura GABRIEL je to vôbec agentúra ,tiež ako väčšina hladám prácu v zahraničí a tak som reagoval na ich inzerát a v ten istý den my poslali že čo a ako a dnes im volala manželka kôli tzv.režijným nákladom a väčšu aroganciu sme hádam ani nezažili pri otázke či sa rn platia až po podpise zmluvy zo zamestnávatelom jej nemenovaný pracovník(nepredstavil sa však naco)povedal sumu okolo 200e stým že to ešte dvakrát zopakuje a zloží!!!!!!! Nech si urobí každý názor sám ale mne to stačí k tomu aby som dal od tzv.agentúry ruky preč
a takýmto správaním si meno len vylepšuju a hlupáci budú dalej platit ich rn a ak by sa to raz zmenilo tak to sem napíšem

vivienn, 09.08.2011 21:59

Re Jotty: Máš pravdu,to nie je agentúra,sú to grázli ktorí sa takýmto spôsobom nezákonne obohacujú.Stále sa nájdu ľudia,ktorí im naletia aj napriek tomu,že o tejto tzv,agentúre bolo popísané neskutočne veľa príspevkov od ľudí ktorí s touto tzv agentúrou malo už skúsenosť.V každom jednom príspevku,bolo písané o tom,ako táto tzv. agentúra ľudí podvádza a okráda.

romi, 10.08.2011 17:30

Re vivienn: no ja tiež rozmýšľam čo urobiť - robí už vôbec niekto cez nich??? Moment.pýtajú 200 euro za školenie bezp. a zdrav.prehliadku - má sa platiť samo že prevodom. A odchod je v útorok. Poraďte že čo robiť

birto , 09.10.2011 14:15

Re romi: Neber to je to odrb a velky

Tomas, 11.08.2011 12:31

Re romi: 200 EUR za skolenie? Ak uz mate v rukach papier od vasho zamestnavatela v zahranici, ze vas prijal a jasny termin kde a ake skolenie sa bude konat, potom by som tomu mozno veril. Inac je to nezmysel.

doberman, 10.08.2011 20:23

Re romi: m no nam tiez vravel ze mame poslat 200 ha prehliadku asi na to kasleme

vivienn, 10.08.2011 20:55

Re doberman: Ja sa už musím na tom smiať,čo si všetko nevymyslia,najskôr pýtali sprostredkovateľský dopredu,prácu nevybavili.Potom od ľudí pýtali zálohu za ubytovanie,ani prácu ani ubytovanie nevybavili,potom pýtali peniaze za odvoz,samozrejme žiadny odvoz sa nekonal,peniaze za letenky a na letisku ich nikto nečakal atd. a všetky peniaze majú vo vrecku a pre ľudí,okrem toho,že ich okradli o peniaze,nič neurobili.Má ešte niekto chuť,dávať týmto grázlom peniaze? Ak áno tak by mal ísť naozaj na lekársku prehliadku,ale k odborníkovi z oblasti psychiatrie.

Buster2 kusalap(at)centrum.sk, 16.08.2011 14:49

Moji zlaty teraz som im volal a ze cukrovar pri viedni a ze 200 eur za skolenie.len to bola taka mensia namatkova kontrola,pretoze som z justicnej policie.no takze pan majitel nech len povracia peniaze.rozhovor bol nahraty takze vsetci kludne podajte trestne oznamenie.budem vam svedkom a nahravka taktiez.pan asi nepozna novy zakon o sprostredkovatelskych agenturach kde sa pise ze pitat platbu vopred je trestny cin.

katka katajinka.katka(at)gmail.com, 13.10.2011 11:34

Re Buster2: Zdravím..takžke kludne trestne oznamenie poslat..bude mi to vobec nieco platne??? ked je to taky podvodnik?

peter, 17.08.2011 18:31

tak to vypada.ze Vieden neuvidim ako mäsiar...

vivienn, 17.08.2011 19:52

Ak sa spoliehaš na agentúru Gabriel,tak určite nie,okradnú ťa o peniaze a neurobia pre teba absolutne nič.

Lea, 18.08.2011 15:51

Re vivienn: Odchod mám v pondelok z BA, tak sa ani nemusím unúvať tam ísť, aby som aspoň ušetrila peniaze za cestu do BA, keď už som prišla o 200 eur...to naozaj je taký PODVOD?!?! To sa naozaj nikomu nepodarilo nájsť normálnu prácu v zahraničí cez solídnu agentúru??

vivienn, 19.08.2011 14:25

Re Lea: Táto agentúra medzi solídne určite nepatrí,ľudia nič im neplaťte sú to podvodníci,ale nechápem,že polícia ešte nezakročila a takýto zlodeji si veselo okrádajú dalej.

mama a dcera, 21.08.2011 21:16

Re vivienn:
Oklamali viacero ľudí a darí sa im to ďalej.Teraz to mala byť práca do Rakuska do čokoládovne.NIKDY NEPLATIŤ DOPREDU TO JE PRAVIDLO a nebude nikto oklamaný.Je to podvodník.

peter, 22.08.2011 17:52

nevem,ci od prveho nekoncia

vivienn, 22.08.2011 18:05

Re peter: To už je neskoro,mali skončiť už dávno,okradli kopec ľudí,Dúfam,že neskončia beztrestne.

rychlo a zbesilo :P, 22.08.2011 19:08

Re vivienn: Keby len to ... už je zrušena aj prevadzka. a podla najnovsich info je MARTIN BELKO, ktory vystupoval v agenture Gabriel ako udajny manager, vo vysetrovacej vazbe na justicnej policii v Bratislave!!! Najlepsie urobite vsetci ktorych okradli aby cim skor spojili svoje staznosti a podali hrodmadne trestne oznamenie.

pagy, 23.08.2011 14:59

Re rychlo a zbesilo :P:
k tomu hromadnemu trestnemu oznameniu by som sa ako tiez podvedeny pridal

vivienn, 23.08.2011 20:50

Re pagy: To už tu bolo,zbierali sme podklady a nakoniec ľudia od toho odstúpili.Ale ak by sa niečo podnikalo pridávam sa aj ja.A ako to,že stíhajú len Belka? A Piskor čo? On je majiteľ,on všetko podpisoval.

rychlo a zbesilo :P, 23.08.2011 22:54

Re vivienn: Piskor bola len nastrcena babka .... BELKO, znama to firma, sa o to vsetko staral, resp. riesil kontrakty, odrbaval ludi atd... A Piskor sa len zaucal :D

vivienn, 24.08.2011 12:30

Re rychlo a zbesilo :P: Rovnakú zodpovednosť má aj Piskor,povolenie na sprostredkovanie bolo na jeho meno a že sa nechal Belkom zmanipulovať je jeho problém,mal by ísť sedieť za podvod aj on a Boršč,či ako sa volá,tiež.Podvádzali a okrádali ľudí všetci traja.

pagy, 25.08.2011 15:10

Re vivienn:
a este stale maju inzeraty, a stale ich aktualizuju, ta drzost nema hranic...

vivienn, 26.08.2011 21:29

Re pagy: 16.8.2011 má zánik oprávnenia a zrušenú prevádzku,tak ak podáva ešte inzeráty,to už je viac ako drzosť,to už je poriadna odvaha,ale kto chce kam,pomôžme mu tam......

Tomáš janic respecto81(at)azet.sk, 19.09.2011 16:04

Re vivienn:
viete niak pomoct pracu v zahranici ved posli te na mail niečo ,vdaka

englersto, 31.08.2011 09:08

Re viki 24:
Ahoj Viki,
Agentúra Gabriel nemá nič spoločné s Ing. Jánom Kramarčíkom, ktorý zneužíva obchodné meno Agentúry Gabriel, pri reagovaní na nim podané inzeráty obratom posiela kópiu certifikátu Agentúry Gabriel, Sprostredkovateľskú zmluvu. Ja som reagoval na inz. pracavoviedni.sk-mala to byť práca v Cukrovare, zaplatil som 200 EUR päť dní pred odchodom na jeho číslo účtu, jedeň deň pred odchodom som čakal, že sa ozve, nestalo sa, tak som mu ja zavolal. Povedal mi, že sa to ruší, že tlf mu rakúsky zamestnávateľ-Cukrovar vo Viedni zrušil zamestnať ľudí. To bol podvod! Dal mi dve možnosti v zmluve-Holandsko a Anglicko, kedže som na ne nereagoval, rozhodol sa, že mi tých 200 EUR nevráti! Vyzval som Agentúru Gabriel, aby na menovaného podala trestné oznámenie za zneužívanie ich obchodného mena a zabránila podvodom. Stalo sa tak 31.8.2011. Som zvedavý, ako sa daná agentúra zachová, kedže sa jedná o závažný trestný čin podvodného jednania Ing. Jána Kramarčíka!

vivienn, 31.08.2011 20:19

Re englersto: Kramarčík je podvodník a agentúra Gabriel,ktorej bol majiteľom Piskor tiež,takže neočakávaj vôbec nič.Tak ako okrádal Kramarčík okrádal aj Piskor,tak naozaj neviem,čo od neho čakáš.Ty si zaplatil Kramarčíkovi a ja Piskorovi a žiadna práca nebola sprostredkovaná.Kramarčík zneužíval obchodné meno dalšieho podvodníka.

peter, 01.09.2011 17:57

vie niekto nejake info na pracu mäsiara do rakuska?

martinka principalka1(at)azet.sk, 01.09.2011 22:45

Re viki 24: chcem sa informovať o agentúre---wiena.vieden@gmail.com alebo aj o agentúre--- pracavoviedni@gmail.com.ponúkajú prácu do cukrovaru aj do čokoládovne-má niekto s nimi skúsenosti .alebo už niekto cez nich pracuje na tom určitom mieste.
dakujem za info.
odkaz napište mi na email-principalka1@azet.sk

anita, 24.09.2011 00:30

LUDIA ZAPOJTE SA DO DISKUSNéHO FORA NA FECEBOOKU: NOVINY.SK PODVODNíK OKRáDA ĎALEJ..... DOZVIETE SA NAJNOVSIE VECI O PODVODNIKOVI kRAMARCIKOVI !!!!!!!!!!!!!!!!!! budete prekvapený

inga, 12.10.2011 13:38

Re viki 24: našla som na internete ponuku na pracu vo wiedni čokoladovna od agenturi gabriel čo si tom myslíte

vivienn, 14.10.2011 16:04

Re in ga: je to podvod

Edo, 14.10.2011 19:40

Re viki 24: podla vsetkeho je topodvod poslal mi blizsie info a este nic nevibavil a uz pyta 200eur na hlavu...dopredu mu peniaze nedam a ani neradim aby ste mu posielali...

danda, 15.10.2011 11:56

PODVOD PODVOD PODVOD CELA AGENTURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NENECHAJTE SA NACHYTAT . PREVERUJTE KAZDU AGENTURU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dada, 15.10.2011 18:17

Re viki 24:neplatte nič. naspet to už nedostanete.my sme chceli íst do cokoladovne ale stale naliehal na 200 eur. ja hladam robotu aby som zarobila a nie aby niekto zarobil na mne.

Peter, 29.10.2011 21:19

Re viki 24:
Ďakujem ,že som si mohol prečítať tieto skúsenosti,lebo už som bol krôčik od toho,aby som zaplatil poplatok 200 eur za školenia vo Viedni,aby som mohol pracovať v hydinárni.Je to neuveriteľné čo ľudia dokážu.

saxo, 09.11.2011 00:38

Re Peter: nenazývaj ich ľuďmi a vieš čo dokážu? všetko čo im už dlhé roky tento skurve.ý štát dovoľuje. Ja nezaplatím daň 2 eura, idú ma zožrať, malinký súkromníček ti nedá blok na zápalky? pokuta basa zastreliť, Kooooolko 1000 ciek eur majú týto podvodníci získané podvodom? a štát NIČ ! ! ! občan je h***o potrebné k vľbám, na nič iné, aa vlastnne ano ak máš vodičák, si hodnotnejší, lebo si na rychlé prachy. (pokuty)

petra, 29.01.2012 21:03

ludia,nedajte sa oklamat,vobec tato agentura neexistuje,nemoze dopredu pytat peniaze,sprostredkovanie ma byt zadarmo a nie pytat peniaze,podajte trestne oznamenie,robym na policii a viem ze vela ludi sa dalo oklamat,takze uz sa nedajte

naspäť      reagovať      poslať známemu

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

2,388s