Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / MERKURY MARKET

MERKURY MARKET

SLOVAK, 08.07.2010 23:29

Nikto tam ani nechodte robit ak vam mozem poradit
Ziadny pristup k ludom chovaju sa tam k vam ako k prascom ,ziadne prava ,ziadne peniaze navyse nic,od vsetkeho sa distancuju ked sa nieco stane alebo ked pridete na chybu logistiky nikdy vam nedaju za pravdu absolutna ignoracia od vedenia vzdy len sluby ano ano ano zajtra sa nato pozrieme a na druhy den nic...,peniaze nikdy nedostanete tie co vam slubia akurat pridete o ne ked platite inventuru.Proste hroza urcite ti ktori toto citaju a robia tam alebo robili tak vedia o com vravim ,tento obchod tu na slovensku by mali zatvorit pretoze to co robia s ludmi nieje dostojne a ludske.
Vela schopnich ludi tam pracovalo ,do troch mesiacov ich vyhodili a zobrali noveho nezaskoleneho to im vyhovuje aby mladi robili chyby a aby platili na inventurach toto je ich logika a politika.Nato aby Vas vyrazili si hladaju len zamienky aby vam nemuseli dat odstupne pretoze maju velmi malo penazi o ktore osklbali poctivych ludi ktory tam robia a plnia si svoju pracu ako maju a ked nedostanu take peniaze ako maju tak to maju na haku ako aj ja tak je to preto pretoze nedostavaju taku vyplatu aku by mali dostat.keby som bol vedel nikdy by som nesiel robit do tejto firmy radsej skapem od hladu ako sa nechat utlacat od POLIAKOV ktory su na celom svete bití a tu na SLOVENSKU ZDORAZNUJEM NA SLOVENSKU hraju velkych hrdinov co su oni.....su nic potrebovali by zazit take zaobchadzanie ako zaobchadzaju oni so SLOVAKMI,nikdy nemali dovoli postavit tento smejd obchod/to sa ani nazvat neda ze obchod/ otvorit na SLOVENSKU.
LUDIA DOSTANTE ROZUM A NAPISTE TAK ISTO SVOJE POZNATKY S TIMTO OBCHODOM NECH UZ NIEJE VIAC SLOVAKOV KTORI DOPLATIA NA NEDOSTOJNE ZAOBCHADZANIE S LUDMI.

reagovať    poslať známemu

jarka160, 20.09.2010 16:32

Re SLOVAK: Dnes tam idem na poziciu upratovacka, vies mi nieco o nich povedat? ako to tam funguje? ja som z kosic. mozes mi napisat aj na mail.

jarka160 jaruska1985(at)orangemail.sk, 30.09.2010 22:09

No bola som tam, a je to pravda, ze tam zle zaobchadzaju so zamestnancami. Ja som tam bola tri dni ako upratovacka, a im to tak vyhovuje. Prve tri dni su skuska a to vam malo zaplatia a to tam driete ako kon. Na treti den vam povedia, ze ste tam len na zaskok a na dalsi den tam maju dalsie upratovacky, co tam su prve tri dni na skusku za smiesny peniaz a takto to ide dookola :)) zdieraju ludi a z toho ziju!!!

sipos, 10.10.2010 15:37

Re SLOVAK: S tymto človekom na stopro suhlasim lebo som tam robil a je tam bordel chaos,robia svami čo chcu za par korun,proste za minimalni plat.TOvar im nesedi od začiatku a chcu aby ste niesly hmotnu zodpovednost,dovolenky vam oni určuju,proste hadam najhoria predajna hadam v republike!

slovak 2, 16.11.2010 15:46

Re SLOVAK:
Čistá pravda, čo píšeš. Aj ja mám s nimi osobnú skúsenosť, naozaj vykorisťujú ľudí. A nedajú im výplatu, akú majú mať a po troch mesiacoch, tesne pred vypršaním skúšobnej doby Vás prepustia a berú ďalších..... Tak zarábajú, lebo začiatočníkom dajú minimálnu mzdu, s tým, že ju neskôr zvýšia, ale to neskôr sa nekoná.

xy, 22.11.2010 21:36

presne tak !!! zoberú vas na 3 dni na skúšku urobíte tam všetku špinavu robotu za 50 centov na hdoinu a potom dovidenia a takto to ide dalej dokola ....toto treba riešiť absolutne nemaju rešpekt k ludom chovaju sa k nim horšie ako k prasatom!!! Toto treba riešiť

bacala, 14.12.2010 22:20

Re xy: Všetci máte pravdu! To nehovorím, že sa tam nemáte kde umyť, nebodaj osprchovať!!!!, hlavne cez leto je úžas, v zime je tam viac zima ako vonku, lebo proste nemáte nárok na vykurovanú miestnosť - nieje tam ani 15 stupňov. A ešte vám berú otlačky prstov ako kriminálnikom. Po novom sa nesmiete ísť najesť mimo budovu MM, aj keď je asi šesť miest na sedenie. Výplata vám príde len v prípade že máte účet v UniCredit banke - je to zakotvené v zmluve! čo je podľa mňa protizákonné. A dalo by písať...... Vydrží tam len človek ktorý nemá inú možnosť - bohužiaľ.

mary, 26.01.2011 22:10

Ano, ano!!! Mate pravdu, ja tam robim uz 2 roky, ale uz sa neviem dockat kedy budem mat nieco nove! Prerabaju pocas otvorenie, predavaj, upratuj, rob vsetko!!! Stravne listky si musi clovek zobrat, jest v spinavej kuchynke, na wc chodit po tme prezliekat tak isto.. Vyplata??? hehehe... Za cely mesiac odrobeny 413€...

Misa, 13.02.2011 13:21

Re mary: Ano mate pravdu ja tam pracujem viac ako rok a tie vyplaty su mizerne donedavna som mala 400 eur a teraz mam uz iba 250 eur.Neviem co si mam o tom mysliet lebo tam robim ako poskok a tie co nic nerobia sa maju ako prasce v zite.Asi chodia fajcit veducim ked im davaju take dobre ohodnotenia.Tesim sa ked si najdem novu pracu.Uz nikdy k takymto zdieracom.

aaa, 08.03.2011 22:46

Mozem dat len dalsi suhlas, hotova katastrofa. Poliaci si myslia ze su polobohovia. Chcu vas mat uplne pod kontrolou, ked idete na WC, alebo do skladu, ci na prestavku musia o tom vediet. Robil som v roznych firmach, ale nikde som nemusel hlasit ci sa idem najest, alebo ci idem na WC. Cely den robite ako otrok a peniaze nikde, poslednu vyplatu som mal 250 eur. Ked som to videl na ucte, som sa isiel porozpravat s veducim, ze co to malo znamenat. Jeho odpoved bola mal si najslabsi predaj. Pritom som bol jeden s najlepsich. Nepovedia vam ze za kolko ste predali, im to tak vyhovuje. Ja som si to pisal tak viem. Posledna kvapka bola ked mi dali vypoved po skusobnej dobe. Pozeram na typka, hovorim ok, ale dvojmesacne odstupne a na vypovedi napisany dovod. Jeho odpoved bola ze to nie je mozne, ked som mu vysvetlil ze podla zakona je to mozne, pozeral ako vyorana mys. Nakoniec to skoncilo vyhrazkami, ze ma vyhodia za 3nasobne porusenie pracovnej moralky. Tak som si radsej sam podal vypoved. S jedlom je to tiez katastrofa, nedokazu zabezpecit stravu pre zamestnancov. Dalsie minus je ze musite si otvorit ucet v unicredit bank, je to aj v zmluve, inu banku neakceptuju. Co sa tyka platovych podmienok v zmluve mate napisane 1,2 nasobku minimalnej mzdy. Nikdy vam nedaju take peniaze ake slubuju, to ze napisu plat od 800 do 1200 je blud a klamstvo. A vlasne oni nic ine neviedia, len klamat. Co sa tyka pracovnej naplne, robite vsetko. Predajcu, skladnika, upratovacku, jednoducho holka pro vsechno. Pracovne podmienky su katastrofalne, v novej predajni v BA je zima ako v mrazaku, to postrehli aj zakaznici v zimnych kabatoch, co sme mali hovorit my zamestnanci co sme boli len v mikinach. Ak chcete uspiet da sa, treba sa strkat veducemu do riti. Dalej chcem podotknut ze ak nerozumiete po polsky je to vas problem, musite sa naucit.

Zdeno, 18.05.2011 22:56

Plne súhlasím zo všetkým.Do práce som cestoval zo vzdialenosti 45 km . Prvých 40 hodín odpracovaných na skúšku za sumu 0,50€/hod!!! Áno čítate správne. Až potom zmluva ako už spomenul aaa. Na zaškolenie som bol v Nitre kde za mňa hradili ubytovanie ale zrazu ak som bol už prevelený do novootvorenej prevádzky v Trnave to nastal problém. Že sa ako nemáte dostať do práce to je Váš problém lebo v TT to je vlastne v časti Modranka a pokiaľ nemáte auto tak je to problém sa tam načas 15 min pred otvorením dostať. Po otváračke ktorá sa konala 7.5.2011 malo byt otvorené do 19:00 ale naschvál bolo až do 20:00 čím už porušili zákon o otváracej dobe,Potom sa majiteľ poďakoval za otvorenie prevádzky a keď sa pýtal že kto má niake otázky tak som mu povedal že ako sa teraz dostanem domov keď posledný vlak na SE odchádza o 20:33 tak som dostal odpoveď že to je môj problém. Chovajú sa k vám ako zvieraťom a ešte pripomienka majiteľa že pokiaľ vydržíte a budete robiť budete mať plat ako na západe ale asi už zabudol dodať že ako na západe majú podporu.Ak si len čo otvoríte ústa v MERKURY MARKETE ste nevítaný potrebujú takých čo budú držať hubu.

Lenka lenuska1781(at)azet.sk, 08.02.2012 19:54

Re Zdeno:
Chcela by som sa opýtať či by si mi nevedel povedať aké je to s prácou pokladníka. Presnejšie o koľkej hodine sa začína práca na obidve zmeny v párny a nepárny týždeň. Poprosím keby sa dalo odpísať na e-mail čím skôr. Ďakujem

Julia Bartosová, 30.01.2012 17:32

Re Zdeno: Doby den! Mam zaujem na volnu pracovnu ponuku vo vasej firme,som mlada spolahliva aktivna,mam 23 rokov.posiela aj telefonne cislo na moju osobu 0940736950. Za pozityvnu odpoved vopred dakujem s pozdravom JULIA BARTOSOVA

MM, 04.06.2011 21:26

Re Zdeno:
veru zdeno, cista pravda, smeny robia uplne inak ako chces ty...cim viac storna, ty m mensia vyplata, cim sa viac strkas do zadku a h***o robis tak vacsia vyplata....a baby asi fakt choda fajcit kkty veducim, inak by nemali niektore 300 e a niektore 500...ked predavaju rovnako....secko treba robit, ani rakusku podporu 500 eur tam nedostanete....a ludia co tam robia roky furt len melu o nejakych 600euro, ktore nikdy nevideli...neviem preco uz na svoju cest nehovoria pravdu, ze tam prd zarobia...okamzite si hladam nove zamestnanie...po dnesku bolo povedane, ze nechodia tam zakaznici,nejsu predaje a nebude ani vyplata....hnus!!!vsetko hodia na vas, veduci obchodu nema ziadnu zodpovednost...vsetko m predajca-upratovat,predavat,robit objednavky, storna...vsetko co je treba...a najlepsie je za kazdu kktinu volat do polska aj ked im nerozumite ani slovo....mali by to na slovensku zrusit, iba osieraju ludi...nakupna cena nabytku 60 eur,predajna cena 600 eur...to uz kde sme????sprosti slovaci, ze ich uz davno nezrusili a poslali ich za tatry, tam kde patria hajzli polski!!!!fuj!!!hnus!!!

slovenskoooo, 20.07.2011 17:41

Vsetko co sa tu uz napisalo je pravda mam osobne skusenosti s danou firmou
len podotknem ze na cesky trh tuto spolocnost nepustili asi vedeli preco....

bodka, 07.09.2011 18:25

Re SLOVAK: a nič sa stým nerobí...je toto možné???

PR, 12.09.2011 14:29

Re SLOVAK: Vsetko tu je pravda v lete tam clovek umiera od neskutocneho tepla a v zime zamrza lebo setria.Výplaty?tsss to je des aby si clovek platil inventuru kazdy to tisko akceptuje a keby sa ozve ma vypoved povedia ze na jeho miesto cakaju dalsi.

m+m, 27.09.2011 10:25

Re SLOVAK:toto by si mal niekto prečitat z inšpektoratu prace a spravit hlbkovu kontrolu hlavne v Trnave to je ukažka neludskosti,chaosu a protipravneho jednania so zamestnancami.

Príspevok vymazaný, 24.11.2011 23:41

Autor príspevku porušil kódex diskusného fóra, príspevok bol vymazaný.

dada, 06.05.2012 14:51

Re SLOVAK: zajtra nastupujem na zaškolenie do Nitry, neviem čo mám robiť,sľúbili nám prácu bez skúšobnej doby.

TRNAVA MM :), 07.05.2012 21:07

Re SLOVAK: Poliaci a ich Meeeeerkurvy Maaaarket to je moje prvé zamestnanie kde to funguje ako v koncentračnom tábore.
SMENOVKA: v stredu sa vytvorí smena na druhý týždeň - musíš odrobiť 5 dní zo 7. To jest 43hodín nakoľko ti tam odratavajú prestávku 30 min - ktorú máš či už robíš 12hodín abo 6hodín. Prestávku ti musí schváliť ak ti ju neschváli a ty i tak pôjdeš, môže ti zraziť plat na minimálku! Ak nebudeš robiť to čo ti povie - môže ti zraziť plat na minimálku! Je jedno či budeš zbierať špaky po parkovisku,či budeš odhadzovať sneh, či budeš zametať abo kosiť trávu abo čokoľvek! Musíš byť neustále v pohybe inak plat na minimálke! A smenovku ako si zriadite na oddelení, tak vám ju zmení hlavný POLAK - *****ek. Nestalo sa ani raz aby nám smenovku nezmenil!!!
DOVOLENKA: nemôžeš si ju čerpať samovolne, - proste ju nedostaneš. Budeš oboznámený ako si ju môžeš čerpať, nastúpil som a hneď v prvom mesiaci som robil 7 dní v kuse! Potom som dostal riadenú dovolenku! To všetko v prvom mesiaci. Dovolenka nemôže presiahnuť dva súvysle nasledujúce dni, inak minimálka.
Dostal som zaplatiť manko z inventúry na ktorej som nebol 55€ v prvom mesiaci!
DOCHADZKA: Nemôžeš opustiť pracovisko pokiaľ ti nepovie idz domov. Inak minimálka! Do roboty sa zapisuješ a dávaš otlačok prsta, zabúdaš - minimálka!
PLAT: Plat ti odmitnu dať v hotovosti! Plat ti nepošlú na hoc aký účet! - musíš si spraviť v unicredit bank!
Prvé tri mesiace robíš za cca 400€ v čistom! a to len ak si na správnom oddelení!
Musíš robiť objednávky na tovar aby si zarobil viac - po skúšobnej, samozrejme. Na plat ti kedykoľvek siahnu, a nespravíš s tým nič. Môžeš sa len dívať ako ti z ničoho a bezdôvodne s vymysleným dôvodom stŕhajú peniaze! Na začiatku podpisuješ dodatky a tam sú info o zrážkaz zo mzdy!
TOVAR: Tovar býva 99% nekvalitný, iný, vadný a proste.. LIDL, presne to samé platí i v MM. Reklamácie skôr nefungujú ako ano :D a môže sa zákazník postaviť nahlavu. Ak je to extrémny zákazník tak to čo sa reklamuje dajú zaplatiť zamestnancovi ktorý mu to predal!!! - realita!!!
a ďalej už nemám chuť vypisovať čo všetko, sa tu robí a nerobí.. dokonca zamestnanci ktorý sympatizujú s Poliakmi sú proti novým ľuďom, nemôžeš pred nimi rozprávať čo prečo, toto nejde a proste sa nemôžeš ani posťažovať pretože zarábajú a nechcú ohroziť svoje postavenie. Nikto nemôže na poliaka povedať zlé slovko, inak máš prúser, stačí pred vedúcim oddelenia a ten sa postará aby ťa poliaci dali preč :) zrazia ti plat na minimum a odýdeš sám..

TRNAVA MM :), 07.05.2012 21:08

Re TRNAVA MM :)
a školenia nemáš žiadne!!!!! všetci jebú na teba!!!

naspäť      reagovať      poslať známemu

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,504s