Agentúra Mobile College
96ROMAN69, 22.11.2011 03:00
Re ivana:
Zdravim vas vsetkych.
Reagujem na vase otazky , pytate sa na Slovensku agenturu : Práca a štúdium v zahraničí - MobileCollege
www.mobilecollege.sk/
Poviem vam iba tolko ze tato agentura hrabe iba peniaze a ich servis nula bodov. A lutujem ze som dakedy oslovil tuto spolocnost. Nielen ja ale aj vela ludi ktorych som stretol v Bournemouth zo slovenska co cez nich vycestovali lutuju ako sa rozhodli. Radim vsetkym vycestovat do zahranicia bez agentury.
Momentalne pracujem v UK Bournemouth kde som vycestoval s touto agenturov. Bol som predtim v londyne aj s Priatelmi kde sme si celkom dobre zarobili. Kedže sme boli jazykovo na tom horsie a v londyne sa nam nepacilo a mesto bournemouth je pekne sme sa rozhodli pre agenturu v Ziline. Chceli sme chodit do skoly a zarobit si dake peniaze popri skole stim ze nam agentura zabespeci pracu a skolu. Prislo nam to jednouchsie riesenie. Bohuzial bola to nasa najvacsia chyba! Prisli sme o kopec penaz.
Nebudem komentovat Pana Juraja R z MC. Je profisionalny pristup je do materskej skolky a lutujem Pani Janu ktora snim spolupracuje.
Agentura Nam vybavila Skolu v ktorej nam slubili osobitny pristup ku kazdemu ziakovy a vela anglickej konverzacie. Bohuzial skola bola na urovni pocitacovej skole ktora je v BMTH zadarmo. Na hodinach sme vyplnuovali prefotene papiere z workBooku a presli sme v priebehu Dvoch 45 minutovych hodin jednu stranu pocas ktorej som mal moznost 2-3 x precitat co som doplnil do papiera. UZlohy sme vyplnovali sami a a po 15-20 minutach sme si to citali a kontrolvali. Trapne!
Slubili mi pracu v centre bournemouth blizsko skoly. Skola mi nasla pracu v ktorej by som ma 30 hodin tyzdenne aj to by som musel ochadzat do skoly z nej takže menej hodin ! reklamoval som to a ziadal o nahradnu pracu. nic nenasli , podarilo sa im najst dalsiu pracu v ktorej neboli ma ochotny pustat do skoly a neboli z toho nadseny! a bola este k tou v inom meste! nasiel som si sam robotu v priebehu 2 dni dobre platenu skoro 2x platenu ako oni ponukali dake s****y. ziadal som o zrusenie programu kedze su neschopny. ( nebudem ani len rozpisovat ako sme museli kazdy den im volat pred odchodom zo SR ako sa vyvyija situacia pre nas) agentura z profesionalne pomalym pristupomom polodmentneho pana JURAJA nam poslal 1 den potrebne informacie o ubytovani. Ubytovanie anie len nekomentujem, . Agtentura nemala ani len predstavu kde bdueme byvat a opisali nam byvanie uplne inak ako bolo!
V skratke Vypytali si odomna 180 libier zapisne na skolu
130 depozit na byvanie s ktoreho mi zo zahadnych pricin vratili len 80! ked som odchadzal vraj nas mala o tom inforomovat agentura vraj to mame v zmluve!
a 310 libier si odomna vypytali a povedali ze to je na odstupne pre skolu. Pri tom neskor v skole mi bolo povedane ze oni so mnou zrusili program a penaize nedostali!
Takže agentura si zobrala peniaze za to ze nevybavila NIC! 310 libier tu clovek zarobi za tyzden srat na ne :Hamba agenture ze si zoberie 310 libier za nic!!!! Stretnut pana Juraja este raz v zivote asi si to snim vybavim inak
OBCHADZAJTE KADE LAHSIE TUTO AGENTURU!!!!! PODVODNICI A MALI UZ AJ V MINULOSTI PROBLEMY! KAZDY Kto bol cez nich tu v Bournemouth len nadava !!!