Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / Masokombinat holandsko

Masokombinat holandsko

jozochmura, 09.02.2010 14:32

Zvažujete ponuku práce v holandsku? Pozorne si vo vlastnom záujme prečítajte nasledujúci článok .....
Mäsiari a pomocní pracovníci do mäsokombinátov v Holandsku, bez potreby znalosti jazyka!
SUPER JOB s.r.o.
Miesto práce: Holandsko
Ponúkaný plat (brutto):1380-1700 EUR/mesiac
Druh pracovného pomeru:plný úväzok
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste
Hľadáme vyučených aj nevyučených masiarov - vykosťovačov, na vykosťovanie stehna, pliecka. Robia sa skúšky zručnosti , uprednostňovaní sú klienti ktorí už pracovali v masokombinatoch. Ďalej hladáme pracovníkov na pomocné práce v mäsokombinátoch pri spracovaní mäsa, balenie, rezanie. Práca je určená pre mladších fyzicky zdatných mužov.Pri pomocných prácach nie je potrebná prax ani znalosť jazyka.Uprednostňujeme ale kuchárov, a pracovníkov ktorý majú skúsenosti z domácich zabíjačiek !!!
Iné výhody
Bez potreby znalosti jazyka !!!
Doprava z ubytovania do zamestnania a späť je ZDARMA !!!
Ubytovanie zabezpečené zamestnávateľom !!!
Mäsiari v Holandsku - ubytovanie ZDARMA !!!
Pomocný pracovníci - platia za ubytovanie 250 eur/ mesačne.
Nárok na 5 týždňov platenej dovolenky !!!
Pracovná zmluva na rok z možnosťou predĺženia !!!
Dane a odvody za Vás platí zamestnávateľ!!!
Zabezpečíme Vám vrátenie daní po návrate z Holandska,Irska !!!
Asistenčné služby počas celej doby pobytu - ZDARMA !!!
Túto pozíciu obsadzujeme pre nášho klienta
Významný partner v potravinárskom priemysle.
Hlavná oblasť pôsobenia klienta
Iné neuvedené oblasti
a podobné........
Ak ste pri hľadani prace natrafili na tento alebo podobný inzerát a zaujal vás, dokonca ste začali aj zvažovať prácu v mäsopriemysle v Holandsku, mali by ste si vo vlastnom záujme prečítať nasledujúce riadky.

reagovať    poslať známemu

Horvath Stefan, 06.03.2010 21:35

Re jozochmura: Pracoval som mesokombinatoch.

Gabriel Bobrík, 22.03.2010 15:23

Re Horvath Stefan:

Chrenka Tomáš, 20.05.2010 23:56

Re jozochmura: nepracowal som v mesokombinátoch ale som 19ročný zručný človek ochotný robyť z nožom.
Ak o mna mate zaujem prosím kontaktujte na mail..5timi5@azet.sk

Jana Pražanová, 09.06.2010 09:21

Dobrý deň!
Ohlasujem sa za môjho kamaráta ktorý si hľadá prácu.Je vyučený za mäsiara-vykostovač.Je šikovný prakse má dost jeho náplnou práce bolo porážka,rozrábka,vykostovanie a výroba výrobkou.Má prakse viacej ako 3roky.
Ak je reálna ešte táto ponuka.
Na neho kontakt poskitnem v prípade jeho záujmu.
Dakujem...

holandsko, 14.09.2011 09:30

Re Jana Pražanová: pani Pražanová, ak má Váš kamarát ešte záujem o prácu v Holandsku v mäsokombináte - vykosťovači 9€/hod., ubytovanie zdarma, nech pošle CV na: holandsko3@gmail.com

hankova, 05.11.2011 18:48

dobry den mam zaujem pracovat v Holandsko ako opatrovatelka alebo vo fabrike .Som pracovita uselovna.S pozdravom Hankova

Kocik Peter pkocik(at)gmail.com, 15.09.2011 11:53

Re holandsko: Pani Prazanova a ostatny,nereagujte na mail - holandsko3@gmail.com!!!
Jedna sa o podvodnika ktory je v hladani policiou SR pre rozsiahlu trestnu cinnost.Jeho prave meno je ing.Jan KRAMARCIK a ma viacero inzeratou pod roznymi mailovymi adresami.Pouziva podvodne vylakane dokumenty a vydava sa za splnomocnenca inej agenturi,ktora uz nanho podala trestne oznamenie.

patrik facko fackop(at)azet.sk, 11.10.2010 11:28

dobri den reagujem na vasu ponuku ako pomocni pracovnik v ako teke skusenosti mam nejake mam 23 a chcel bi som u normalne zarobit moj kontakt 0907 279 571

Stano , 19.10.2010 19:34

Re jozochmura: Hladam pracu v masokombinate ako pomocny pracovnik,skusenosti mam,pracoval som uz v Nemecku na rozrabke bravcoveho masa dlhe roky,moj kontakt je 0908088379

Príspevok vymazaný, 06.12.2010 11:18

Autor príspevku porušil kódex diskusného fóra, príspevok bol vymazaný.

tibor G oncu, 12.02.2011 07:41

Re jozochmura: pracoval som aj ja v Holandsku pod agenturou Horizon
eat Service ale poviem vám ,že je to celá banda mafianov . Bol som rád že stadial vypadol tak že len tolko

Juraj Maliniak, 18.02.2011 18:00

Re jozochmura:Dobry den po precitani vasho inzeratu vam pisem ohladne zaujmu o pracu v meso kombinate. Som momentalne v Holandsku pri Venlo.Mam Aj sofi cislo.Ak su este volne pracovne miesta tak mam zaujem prosim vas informujte ma vopred vam dakujem.

django , 20.03.2011 21:40

Re jozochmura: reagujem na inzerat chcel bi som ist pracovat do masokombinatu ako pomocny pracovnik pracoval som vo fracuzku v masokombinate bez praxe porazka hovazieho dobidka bravcova kone a ovce balenie zeranie masa apod

Martin M., 27.03.2011 15:57

Re jozochmura: Mam seriozny zaujem pracovat v Mesokombinate v Holandsku.
Prax mam pracovat s mesom viem. mam 26rokov a momentalne sa nachadzam v Holandsku vo Venlo ak je tato ponuka este stale aktualna mozte ma kontaktovat na t.c. 00310627230218 Dakujem.

zdenka, 01.07.2011 13:46

Re Martin M.: dobrý deň martin,ešte ste vo venle ?? pracujete v tom mäsokobinate ?

michal, 27.04.2011 14:50

A AKÝ MAJÚ ZÁROBOK TY POMOCNÍÍCI??...kedy by bol možný nástup?je možnost, tam ist aj vo večšej skupine zo slovenska?
vďaka za odpoveď.

Ladislav Pálinkás bpalinkasova(at)chello.sk, 25.05.2011 11:37

Re jozochmura:som vyučeny masiar,robil som hollandsku nemecku na rozrábke,mal by som záujem robit hollandsku.

erik hubinsky, 21.07.2011 11:58

dobri den rad by som sa uchazal na pracu holansku v mesopriemysle skusenosti mam mam36 rokouv pripade vazho zaujmu ma mozte kontaktovat na cislotel0902482130 dakujem pekni den

jankonika jankonika20centrum.sk, 12.08.2011 16:06

Re jozochmura: Dobrý deň reagujem na vašu ponuku práce sme pár prýve sme ukončili prácu v holandsku pracovali sme tám 2 roky ako pomocnici a hľadáme to iste boli by sme veľmi radi ak by ste o nás prejavyli záujem ďakujem

Peter, 09.01.2012 16:26

Re jozochmura:Ahoj Jožo, mám síce 40 rokov, ale máloktorý 25 ročný chalan má toľko sily ako ja. Nie som síce vyučený mäsiar ale mám skúsenosti zo zabíjačiek, rýchlo sa učím a adaptujem. Mál by som záujem o prácu v Holansku. Díky za odpoveď.

melo, 25.02.2012 15:11

Re jozochmura: ja už tam makal nič hrozneho ale na ***** cez agenturi všetko zvladneš vibavit sam ked vieš aspon trochu po anglicky

naspäť      reagovať      poslať známemu

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,360s