Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Práca emailom  |   Diskusie  |   Prieskum platov  |   Pre mladých  |   Spravodajstvo  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum / hladam pracu na doma

hladam pracu na doma

Alexa, 03.11.2011 17:19

Re tana: Ahoj :)
Zasielam Ti pracovnú ponuku, ako si prostredníctvom internetu môžeš zarobiť až 4.096€ mesačne! Nikam nemusíš chodiť. Nikoho nemusíš oslovovať! Všetko jednoducho cez internet. Táto príležitosť sa spustila len 01.06.2011
Táto ponuka nie je vhodná pre pesimistov, ludí, ktorí ,,chcú pracovat celý život na svojho zamestnávatela“ a ludí, ktorí nerozumejú a nechcú rozumiet Multi Level Marketingu.
Stačí keď budeš rozosielať tieto reklamné e-maily a na konci e-mailu si zmeníš kód sponzora na svoj, ktorý získaš do 24 hodín od svojej registrácie na webovej stránke: http://www.win-life.ws/indexsk.php
Na tejto stránke si prečítaj jednoduchú prezentáciu pod názvom: AKO ZÍSKAŤ 4.096€ MESAČNE?!
Alexandra Miklenčičová
team manažér
a.miklencicova@centrum.sk
Môj kód sponzora: 004017(ktorý musíš uviesť pri svojej registrácií)
PS: Až dostaneš (na svoj e-mail) svoj kód sponzora, zmeň si ho na svoj, nech sa noví spolupracovníci registrujú pod Teba, nie podo mňa, aby si zarábala aj Ty.
Ak by si sa chcel na čokolvek spytat, kludne ma skontaktuj :)

Vaša reakcia

Vaše meno / prezývka: *
Váš e-mail (nepovinné):   Zverejniť email
Text príspevku *:

Do políčka odpíšte zobrazený kontrolný kód:     *   

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, trh práce, ponuky práce, personálne agentúry.

Naše projekty: našapráca.sk |  našeplaty.sk |  informatici.sk |  obchodníci.sk |  jobagent.sk

© 2010 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

0,184s